GRATIS CURSUS

Katgezind

.

“Fris, duidelijk, mooie foto’s, geen overkill aan informatie en herkenbaar.”

“Interessant, wist wel al veel maar heb toch nog bijgeleerd.”

“Het waren net de kleine dingen die ik niet wist en ook vaak van anderen geen antwoord op kreeg. En nu weet ik wat ik in ieder geval kon proberen om iets te verhelpen.”

Leerrijk. Leuke tips over de kat zie ik nog niet wist.”

4.5/5

4,5/5

tevredenheid

Krijg jij ook zoveel tegenstrijdige adviezen over het gedrag van je kat? Wil je meer weten over de behoeften die katten hebben? Heb je nood aan duidelijke informatie maar weet je niet meer wat te geloven? In deze gratis cursus vat ik wetenschappelijke kennis voor jou samen in begrijpelijke taal. Zo ontdek jij hoe jij je kat gelukkiger en gezonder maakt. Je krijgt ook praktische adviezen waarmee je meteen aan de slag kan.

De afgelopen jaren werd er heel wat onderzoek gedaan naar het gedrag en welzijn van huisdieren. Hierdoor weten we wat katten nodig hebben om gelukkig en gezond te zijn. Toch worden er nog regelmatig achterhaalde en schadelijke adviezen gegeven. Katteneigenaars komen bijvoorbeeld op het internet tegenstrijdige informatie tegen waardoor ze in de war geraken. Herkenbaar? Soms krijg je zelfs onjuist advies van een dierenarts. Dat is erg jammer, zeker wanneer je hulp zoekt bij ongewenst gedrag. Je kan namelijk de meeste problemen voorkomen door gewoonweg rekening te houden met de natuurlijke behoeften van je kat. Met de juiste kennis en tips om dit toe te passen, kan je zelf al een enorm groot verschil maken.

Daarom heb ik deze cursus voor jou ontwikkeld! De cursus bestaat uit 6 modules over de volgende onderwerpen: eten, drinken, hulpbronnen, stress, interactie en spelen. Bij elke module ontdek je in 5 stappen met welke aanpassingen jij je kat gelukkiger en gezonder kan maken. Sla de cursuspagina zeker op bij je favorieten of maak een bookmark aan. Zo kan je er later gemakkelijk naar terugkeren.

Schrijf je in en ontdek hoe jij je kat gelukkiger en gezonder kan maken!

.

Wie ben ik?

Hi, ik ben Veerle Ory, gedrags- en welzijnsdeskundige voor kat en hond. Als kind was ik al een enorm grote dierenvriend. Toen ik mijn ouderlijke huis verliet, duurde het dan ook niet lang voordat ik en mijn partner een katje adopteerden. Het viel me op dat veel adviezen over de verzorging van een kat niet gebaseerd zijn op de werkelijke behoeftes. Zo werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld om meer te weten over het gedrag en welzijn van huisdieren.

Ik begon mijn zelfstandige carrière als dierenoppas en hondenuitlater en als geleider van een detectiehond. Het werd het begin van een zeer leerrijke periode waarin ik veel ervaring en kennis opdeed met diergedrag en training. Om me hier nog verder in te verdiepen, startte ik het postgraduaat Clinical Animal Behaviourist aan Odisee Hogeschool en volg ik regelmatig bijscholingen. Omdat ik anderen wil helpen om katten nog beter te begrijpen, ben ik ook werkzaam als docent kattenzorg.