Nu 40% korting!

Hét complete digitale handboek!

Dit boek is echt iets voor jou als je duidelijke en gegronde informatie wil over je kat. Zo maak jij je kat gelukkiger en gezonder en kan je tips geven aan andere katteneigenaars. Wil jij de fabels over katten kunnen onderscheiden van de feiten? Ben je het beu om overal tegenstrijdige adviezen te lezen? Dan biedt dit boek de ideale oplossing en een antwoord op al je vragen.

Nu 40% korting!

Hét complete handboek over je kat!

Over het E-book

Als katteneigenaar wil je zo goed mogelijk voor je geliefde huisdier zorgen. Dit doe je door rekening te houden met het natuurlijk gedrag, de behoeften en de opvoeding van je kat. Zo zal ze een beter welzijn hebben en minder gedragsproblemen vertonen. Je versterkt hiermee ook de relatie tussen jezelf en je kat. 
In dit boek vat ik daarom voor jou alle actuele wetenschappelijke kennis samen in begrijpbare taal. Als diergedragstherapeut heb ik namelijk tientallen artikels gelezen over diergedrag en het welzijn van katten. 

In deel 1 lees je alles over het gedrag van je kat.  We hebben het over het domesticatieproces, de zintuigen, het natuurlijk gedrag en de communicatie van katten.
Het 2de deel gaat over de behoeften van je kat. Je ontdekt wat een kat nodig heeft om gelukkig te zijn. We bespreken  de geschikte voeding, huisvesting, gezondheid, gedrag en emoties van je kat. 
De opvoeding van je kat komt uitgebreid aan bod in het 3de deel van dit boek. Je komt te weten op welke verschillende manieren jouw kat leert en hoe je dit kan toepassen.

5/5
"Dit boek heeft me veel bijgeleerd en dankzij de aanwezigheid van talloze voorbeelden was alles extra duidelijk! Echt een aanrader!"
Robin L.
5/5
"Het is zeer interessant. Er stonden ook dingen ik wat ik niet wist. Ik ga nu ook wat meer nadenken over bepaalde dingen die we hier doen. Bedankt!"
Babs B.
5/5
"Heel aangenaam geschreven en nu denk ik dat ze mij idd wil leren jagen, want een geschenkje heb ik dat nooit gevonden 😂 Dank je!"
Elke H.

Over de auteur

Hi, ik ben Veerle Ory, gedrags- en welzijnsdeskundige voor kat en hond. Als kind was ik al een enorm grote dierenvriend. Om me meer te verdiepen in het gedrag en welzijn van huisdieren, startte ik het internationaal postgraduaat “Clinical Animal Behaviourist” en volg ik regelmatig bijscholingen. Ik ben diergedragstherapeut, detectiehondgeleider en heb een eigen dierenoppas- en uitlaatservice. Daarnaast ben ik werkzaam als docent kattenzorg.
Met Diergezind wil ik me inzetten voor het welzijn van huisdieren en hun baasjes. Wil je graag op een harmonieuze en duurzame wijze samenleven met je kat of hond? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Nu met 40% korting aan slechts €15!