De beste zorgen voor jouw huisdier!

Ga je op vakantie, een weekendje weg of heb je een lange werkdag? Wil je zeker zijn dat er goed voor je huisdier gezorgd wordt tijdens je afwezigheid? Diergezind zorgt ervoor dat je huisdier in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven en niets tekort komt! Ik neem je hond ook  graag mee met een wandeling om hem de nodige beweging en aandacht te geven.

Oppasdienst

Als dierenoppas kom ik naar jou thuis om voor je huisdier(en) te zorgen. Een oppasbezoek duurt minstens 30 minuten om voldoende aandacht  te kunnen geven en eventueel extra diensten uit te voeren in je woning. Het is mogelijk om me voor meerdere uren of volledige dagen te boeken. Indien gewenst, kan ik ook ‘s nachts bij uw huisdier blijven.

Privéwandeling

Een privéwandeling duurt minstens 30 minuten en kan naar eigen wens ingevuld worden. Je hond krijgt zo alle aandacht en nodige begeleiding tijdens de wandeling. Ik hou rekening met de gewoontes van je hond en zorg voor zowel fysieke als mentale stimulatie. We wandelen in de eigen omgeving of gaan naar een hondenzone of bos.

Offerte aanvragen  Deze website is beschermd met reCAPTCHA. Hiervoor gelden de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  Tarieven*

  PRIVÉ-WANDELING (30 min): €14,00
            + €0,37 per km reisvergoeding**
            + €5 per extra 15min
            + €4 per extra hond
            + €4 op weekend- en feestdagen

  DIERENOPPAS (30 min): €12,00
            + €0,37 per km reisvergoeding**
            + €5 per extra 15min
            + €4 op weekend- en feestdagen

  ANDERE DIENST NODIG?
  Vraag een offerte aan via het contactformulier.

  * Deze tarieven zijn geldig voor alle nieuwe klanten vanaf 1 maart 2022. 
  De prijzen zijn inclusief btw, gratis kennismakingsgesprek en extra diensten.
  ** Verplaatsing heen en terug vanuit Geestenspoor in Ekeren.