Dierenoppas aan huis

Ga je op vakantie, een weekendje weg of heb je een lange werkdag? Wil je zeker zijn dat er goed voor je huisdier gezorgd wordt tijdens je afwezigheid? Diergezind zorgt ervoor dat je huisdier in de eigen vertrouwde omgeving kan blijven en niets tekort komt! 
Als dierenoppas kom ik naar jou thuis om voor je huisdier(en) te zorgen. Een oppasbezoek duurt minstens 30 minuten om voldoende aandacht  te kunnen geven en eventueel extra diensten uit te voeren in je woning. Het is mogelijk om me voor meerdere uren of volledige dagen te boeken.

De beste zorgen voor jouw huisdier!

Werkwijze

Ik kom op voorhand bij jou op kennismakingsgesprek om je verwachtingen en de gewoonten van je huisdier(en) te bespreken. We ondertekenen een overeenkomst waarop alle belangrijke informatie staat. Indien je een sleutel meegeeft, maken we ook gebruik van een sleutelcontract. 

Tijdens jouw afwezigheid kom ik vervolgens één of meerdere keren per dag langs om voor je huisdier(en) te zorgen. Naast het geven van voer en drinken en het verschonen van het verblijf, maak ik ook tijd om met je huisdier te spelen en knuffelen. Indien nodig, kan ik medicatie toedienen en uw huisdier borstelen. Extra diensten zoals bijvoorbeeld het ledigen van de brievenbus en de verzorging van planten zijn in de prijs bij inbegrepen. Je krijgt bovendien regelmatig een korte update met foto’s en filmpjes via WhatsApp, sms of mail.

Offerte aanvragen  Deze website is beschermd met reCAPTCHA. Hiervoor gelden de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  Tarieven

  OPPASBEZOEK
       Bezoek van 30 minuten : €12,00
       Reisvergoeding per km*: €0,37

  EXTRA’S
       Extra 15 minuten: €5,00
       Toeslag weekend- en feestdagen: €4,00

  GRATIS
       Kennismakingsgesprek
       Medicatie toedienen
       Updates met foto’s en filmpjes
       Extra diensten in huis

   Verplaatsing heen en terug vanuit Geestenspoor in Ekeren.