Privé hondenwandelingen

Ben je een een lange tijd weg van huis of kan je door omstandigheden niet zelf met je hond gaan wandelen? Wil je zeker zijn dat je hond door iemand met kennis en ervaring wordt uitgelaten? Diergezind neemt je hond(en) graag mee met een privéwandeling die fysieke en mentale stimulatie biedt.
Een privéwandeling  kan naar eigen wens ingevuld worden. Je hond krijgt alle aandacht en begeleiding tijdens de wandeling. Ik hou ook rekening met de gewoontes van je hond. We wandelen in de eigen omgeving of gaan naar een hondenzone of bos in de buurt.

De beste zorgen voor jouw hond!

Werkwijze

Ik kom op voorhand bij jou op kennismakingsgesprek om jouw verwachtingen en de gewoonten van je hond(en) te bespreken. We ondertekenen een overeenkomst waarop alle belangrijke informatie staat. Indien je een sleutel meegeeft, maken we ook gebruik van een sleutelcontract.

Op de afgesproken momenten kom ik langs om met je hond(en) te gaan wandelen. Tijdens de privéwandeling krijgt jouw hond alle tijd en ruimte om te snuffelen en verkennen. Indien gewenst, kan ik met je hond(en) naar een losloopzone gaan met de mogelijkheid om los te lopen. Ik hou ook rekening met eventuele gedragsmoeilijkheden zoals bijvoorbeeld trekken aan de leiband of uitvallen naar andere honden. Ik voorzie vers drinkwater en eventueel voer bij thuiskomt. Je krijgt bovendien regelmatig een korte update met foto’s en filmpjes via WhatsApp, sms of mail.

Offerte aanvragen  Deze website is beschermd met reCAPTCHA. Hiervoor gelden de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  Tarieven

  PRIVÉWANDELING
       Bezoek van 30 minuten : €14,00
       Reisvergoeding per km*: €0,37

  EXTRA’S
       Extra 15 minuten: €5,00
       Extra hond: op aanvraag
       Toeslag weekend- en feestdagen: €4,00

  GRATIS
       Kennismakingsgesprek
       Verzorging voor of na wandeling
       Updates met foto’s en filmpjes
       Extra diensten in huis

   Verplaatsing heen en terug vanuit Geestenspoor in Ekeren.